onsdag 6 januari 2016

Dag 4 - Zillow-bonanza och musikklass


Boom! Inboxen börjar fyllas inbjudningar till husvisningar, telefonen börjar ringa om detsamma (japp – jag är äntligen med telefon igen!) och det verkar som att vi får ett ganska busy slut på veckan. En hel rad med husvisningar är inbokade imorgon och på lördag och fler krokar är ute. Trodde det skulle vara en smärre huggsexa om att komma och ens titta på de uthyrningsobjekt som ligger ute men så verkar alltså inte vara fallet. Är ändå inställd på att detta kan ta ett tag. Antar att vi behöver se några olika objekt för att sedan bestämma oss. Vi har identifierat några områden i Boulder där vi helst skulle vilja bo, men som sagt, just det verkar komma med ett pris – i alla fall om man inte vill bo i ett ruckel.

Idag gjorde Hjalmar och jag även premiär på en musikklass för barn mellan 0 och 5 år. Klassen tillhandahålls av en organisation som heter Mountain Song Music Studio och kostar så klart massor av pengar (som i princip alla aktiviteter gör här) men kan vara värt det dels för att få någon form av socialt sammanhang för Hjalmar, dels för att musik och sång är ett bra sätt att lära sig språk på. Dessutom gillar Hjalmar att sjunga och dansa så känns som en bra grej. Att sjunga och dansa ”på engelska” verkar också gå hem. Han hade en rolig timma och så även jag. Denna aktivitet får därmed godkänt och vi fortsätter kursen.

Har även introducerat Thomas till REI. Gjorde en familjeutflykt dit idag för att ekipera oss med lite skidtillbehör. Gjorde inga nya bekantskaper där idag men trots det; vilken fantastisk affär!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar